Webb-TV HockeyExpressen.se:s vapen mot Hockeybladet.se

In Escenic, Nyheter, Play-kanal / Multimedia, Polopoly Atex, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det råder hockeyfeber hos de svenska kvällstidningssajterna. HockeyExpressen.se (Polopoly) börjar visa webb-tv från NHL. Bilderna kommer samsas med sändningar från elitserien. Licenspengarna fakturerar C Sports och ESPN America som äger rättigheterna. Samtidigt kodar storkonkurrenten Aftonbladet.se sin Hockeybladet.se i Escenic (just nu bara ett One.com-registrerat domännamn). En sajt som ska gå paralellt med vårens lansering av Fotbollsbladet.se. Två namn som gör att Bladet numera hakat bl a Expressen.ses domänstrategi jag tidigare skrivit om. Lättare att uttala i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment