Zlatans Episerver Commerce omsätter för lite, konceptet ses över

In Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För låg omsättning tvingar Dressman att tänka om med konceptet Zlatan A-Z. Företaget Varner Ibrahimovic AB har enbart omsatt 18,5 Mkr under det senaste året vilket fått de norska delägarna att agera. Framöver kommer Zlatans märke frångå online-only strategin och lagret kommer även säljas i 1500 olika Dressman butiker. Totalt har Zlatan A-Z.com gått back med 104 Mkr. Allt ligger på en Episerver Commerce med InRiver PIM framtagen av norska, e-handelsfokuserade Geta. Forsman & Bodenfors samt mer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon