Kammarkollegiet.se live på Drupal

In CMS, Drupal, Open source PHP by Martin Edenström4 Comments

Erik Petersen tipsar om att Kammarkollegiet med Kammarkollegiet.se är live på en ny open source Drupal 7.

En prestigerelease för hyperaktiva Happiness då Kammarkollegiet historiskt är en betydande aktör inom webb- och CMS-beställningar inom svensk offenligt sektor. Tidigare låg Kammarkollegiet.se på en Drupal 6.

Kammarkollegiet får därmed samma CMS som de valde för intranätet tidigare i år.

Men ut valideringssynpunkt är det inte någon bäst-i-klassen release vi får se. Till skillnad från tidigare tillgänglighetsfokuserade releaser, som nya Riksdagen.se, får nya Kammarkollegiet.se hela 34 Errors, 75 warning(s)  i W3 Validator och godkänns inte i testet.

Kammarkollegiets nya webbplats har designats i samarbete med Identity Works. Happiness arbete innefattade theming, projektledning och teknisk utveckling. Solr Search används som sökfunktion för hela webbplatsen och det finns även tre separata sökfunktioner som söker i Kammarkollegiets databaser för resegaranti, tolkar och översättare.

Kammarkollegiet.se live på Drupal redigerades 14:06, september 28 2012 av Martin Edenström
 • Felix Kjäll

  Ja vilken kodsoppa.

 • Kammarkollegiet.se på Drupal

  Kammarkollegiet.se på Drupal hackades idag och togs över av en kinesisk hackergrupp. Drupal hade inte uppdaterats på två år. http://www.dn.se/nyheter/sverige/hackarattack-mot-kammarkollegiet/

 • Re:EPI

  Nu måste de ånga att de bytte bort EpiServer … för Drupal

 • kammarkollegiet

  @kammarkollegiet