Alfa Laval e-Business live på hybris

In CMS, SAP hybris by Martin Edenström1 Comment

hybris Software meddelade nyss att Alfa Laval e-Business lösning har gått live. Alfa Lavals verksamhet baseras på världsledande positioner inom tre viktiga teknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. En kontinuerlig produktutveckling är avgörande för att stärka konkurrenskraften. Alfa Lavals produkter säljs i cirka 100 länder, i 50 av dessa finns egna försäljningsorganisationer. Företaget har 20 stora produktionsenheter och 70 servicecentra.

http://webbdagarna.se/sites/default/files/hybris_-_the_agile_response_0.png

iStone har varit delaktiga i framtagandet av lösningen. iStone har flera svenska framgångar på e-handelsplattformen nu.

Alfa Laval e-Business live på hybris redigerades 15:11, oktober 12 2012 av Martin Edenström