Petsounds e-handel live på Webcore

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Petsounds skivbutik har släppts på en ny Webcore Dynamo PHP e-handel framtagen av Bazooka. Sedan snart 10 år sen har butiken slagits för rätten att sälja den musik ägarna ansåg var bra och viktig. Nu fortsätter de online på en sajt med skivomslag i fokus. Adressuppgifter hämtas för registreringsuppgifter. Men utöver bakgrundsbilderna är det ingen upphetande check-out flödesdesign vi får se direkt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment