Intersport live på EPiServer Commerce InRiver eSales av Avensia

In CMS, E-handel system, Episerver, Episerver Commerce by Martin Edenström4 Comments

Nu har Intersport.se gått live på sin nya CMS- och e-handelslösning EPiServer Commerce med tillhörande InRiver PIM-system samt sök och relevansmotor Apptus eSales.

Det är en modern och väldesignad release som kommer ut 9 månader efter plattformsupphandlingen avslutades. Enligt Intersports VD ska e-handeln ge fler svenskar möjlighet att handla sportprodukter och funktionskläder samt att få tips och inspiration till träning och aktivitet.

Det är tidigare Microsoft Commerce Server fokuserade Avensia som skolat om sina .NET e-handelsutvecklare och producerat lösningen.

E-handelserfarenheten hos det fokuserade gänget märks. Bl a har Produktsidorna försetts med eb stor, tydlig design (och eminent utvidgad köp-knapp) och egenskaper som “andra köpte också”, fler produkter-listningar och variant-bläddringsbilder.

Sökningen har auto-complete, kampanjer finns alltid tillgängliga från headern, medlemsdel finns (med personnummeraktivering) och butiker finns listade med Google Maps.

Centrala Intersport.com ligger på en annan, icke-.NET baserad lösning utan integrerad e-handel.

Intersport live på EPiServer Commerce InRiver eSales av Avensia redigerades 11:52, maj 29 2013 av Martin Edenström
  • WS

    Hur kan du idag lansera en nya webb som inte har mobilstöd eller har responsive design…?

  • Responsive e-handel är ju inte jättevanligt, du vet. Finns knappt några sådana referenser utöver Halebop och de Star Republic / HiQ tog upp på Webbdagarna Göteborg: http://www.youtube.com/watch?v=HqCcWgNtfXs (det är undertecknad från MKSE som ställer frågor i slutet!)

  • Jodå

    Trevlig och snabb. Lite buggig dock. :-) http://www.intersport.se/barn/sport-och-fritid/ är en av många länkar som inte funkar…

  • Mia

    Byggmax har e-handel och responsive design…