Joy öppnar Jetshop Commerce/Checkout e-handel

In E-handel system, Jetshop, Microsoft .NET by Martin Edenström0 Comments

Joy håller på att ta fram en ny e-handel som ska underlätta shopping och förstärka kunders upplevelse av varumärket. Relativt nya produktpaketeringarna Jetshop Commerce och Jetshop Checkout används. Sajten lanseras första veckan i april.

http://www.joyshop.se/assets/images/H12/logga.png

Konceptet och ett “unikt användargränssnitt” är framtaget av Jetshop.

“- E-handel är ett helt naturligt steg för oss. Vi vill ge fler kunder möjlighet att upptäcka och inspireras av vårt breda sortiment anpassat för kvinnan mitt i livet. Det ska vara roligt och lätt att shoppa oavsett om man befinner sig i våra butiker, vid en dator, iPad eller mobil.”

säger Charlotte Nordén VD på Joy.

Vad säger ni, kanske dags för en egen Jetshop kategori på MKSE?

Joy öppnar Jetshop Commerce/Checkout e-handel redigerades 11:40, maj 29 2013 av Martin Edenström