ATG Play relanserad för att fungera på alla plattformar

In iPad, iPhone, Play-kanal / Multimedia, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Phosworks i Uppsala har sett till så att svenska ATGs onlinevideokanal ATG Play numera även fungerar i fler kanaler än på bara desktop.

Vad erbjuds då i nya ATG Play? Samtliga lopp på V75, V86, V64, V65, V4 och Dagens Dubbel samt tipsprogram, reportage, Vinnare- och Lunchprogram som visats i någon av TV4:s kanaler. Loppen publiceras cirka femton minuter efter att hästarna har gått i mål, TV-programmen cirka en timme efter att de har sänts.

Den nya sajten ska fokusera på att leverera en mycket snabb, enkelt använd och interaktiv upplevelse på desktop, tablet och mobila enheter. Sajten har en egen filmvisare med länk till ATG.se, Facebook- och Twitter-dela samt klassisk knappuppsättning. Det finns även både Google Analytics och Adobe SiteCatalyst statistik. Christian Colmenius, projektledare på ATGs e-kanaler beställde.

I september skrev vi på MKSE.com om att ATG har fortsattas (och ännu ej åtgärdade) problem med sitt flerkanalsstöd vilket lett till minst sagt ”kreativa lösningar”.

Leave a Comment