Acquias plan för att slå Adobe, Episerver och Sitecore består av tillägg och kurering

In CXM, DAM, Drupal, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under början av 2019 väntas Drupals kommersiella falang Acquia lansera tre tilläggsprodukter som blir avgörande för om Drupal passar in i konkurrensen bland alla digitala upplevelsesviter. Acquia vill komma bort från öppen källkodsdiskussionerna och också anamma marknadsförarnas behov av en samlad digital kundupplevelseplattform. Tre större add-on produkter kommer att slutuppdateras och strömlinjeformas för företagets större kundmålgrupper. Alla ska skrivits om för att bättre passa in i ett större "digital experience platform" tänk för kunders digitala transformation. Tilläggsprodukterna är: Acquia...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon