Kundo släpper Kundo Social, kopplar upp mot Facebook för ett och samma gränssnitt

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kundos VD Björn Lilja berättar för MKSE.com att de idag har släppt sitt tillägg Kundo Social som kopplar upp forumprogramvaran mot kommentarer och dialog på Facebook. Nu går frågor och kommentarer från Facebook direkt att hantera i Kundos dashboard. Därmed hanteras numera chatt, mail och sociala medier i ett och samma verktyg. Utvecklingsarbetet ska pågått ett längre tag under 2018. Kundo-gänget anser att lanseringen nu tar dem närmare företag som Cision Falcon.io, Delivrit och Hootsuite....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon