Agila team och svenskt moln möjliggör 300 deploys i månaden för SBAB

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

City Network har berättat mer om det svenska molnuppdrag de vann 2017 för SBAB. I konkurrens med alla de stora public clouds som AWS, Azure och GCP. SBAB köpte in City Networks OpenStack-baserade tjänst Compliant Cloud. Compliant Cloud är City Networks it-infrastrukturtjänst med högre krav på säkerhet och tjänsten ska ha inbyggd regelefterlevnad. SBAB har inför 2021 även anslutit till de större svenska företag som organiserat om egna teknikavdelningen i små och agila utvecklingsteam. Tolv stycken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon