Så blir Shopifys headless-variant Shopify Hydrogen

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Shopify har under Shopify Unite eventet inatt presenterat egna ’Hydrogen’ tillägget och versionen. Det kanadensiska e-handelsbolagets första React.js-drivna och framtidsanpassade version för e-handelsbutiker som vill leverera server-side rendering och en headless-paktering.

Lanseringen kommer skapa ett ökat tryck på React.js utvecklare världen över, med tanke på Shopifys popularitet inom SME-segmentet.

Många var förvånade över Shopifys drag. Företaget har tidigare dragit sig från att överge eller internt utmana de egna välputsade SaaS-paketeringen och ekosystemet kring plattformen. För ökad kontroll och enkelhet för användarna. Men nu var tydligen tiden och marknadens intresse överväldigande, det var ej längre möjligt att hålla tillbaka. Shopify Hydrogen väntas få fler duktiga e-handelsutvecklare som inte gillar att jobba ”boxat” med SaaS-produktens begränsningar att ansluta sig till plattformen ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  The North Alliance med Åkestam Holst, NoA Ignite och Bold säljs till England?


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon