Dogger öppnar ny e-handel på Storm Commerce

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Storm Commerce har vunnit en ny headless e-commerce referens i nya Dogger sportfiske. Ursprungligen en sportfiskebutik i Norrtälje som fortsatt satsar online, webbförsäljning av sportfiske inleddes av butiken 2010. Det är en React js och Node.js uppbyggd front med Algolia search engine stöd och Amazon Cloudfront CDN. Produktionen har försetts med omfattande, detaljerade och grafiska menyer kring t ex fiskedrag, samt det finns olika typer av sorteringar utöver de hundratals olika kategorierna för alla produkttyper. E-handelsbyrån...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon