Avensia, Lekolar, Lekolar.se, PWA E-handel, ECM, Episerver Commerce, Microsoft Dynamics 365, Nyheter

Avensia närmar sig 0,25 mdr, vinner nya konton. Håller SCOPE prestanda för framtiden?

In E-handel, ECM, Episerver Commerce, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt.
UpdateAvensia visade under torsdagen upp delårssiffror med en nettoomsättning på 53,6 Mkr (171,7 Mkr för nio månader) och 2,9 Mkr i resultat. Bolaget har nu hela 183 anställda.

Dessutom berättar ledningen att Avensia Storefront-licenser såldes till nya kunder i Sverige, Norge, Storbritannien, Kanada och USA. Nya uppdrag ska kommit in från kunder i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Schweiz, Australien och USA. En lansering som togs upp i rapporten var den för www.lekolar.se som nu ligger på Avensias SCOPE nya e-handelsramverk med React.js prestandastöd från 2016.

Men just React.js har ifrågasatts under 2018 då modernare e-handelsteknik som Progressive Web Apps tagit över allt mer inom prestanda. Den Google och Apple-backade tekniken kan visa på mycket bättre prestanda, nästan med realtids-resultat. Det anses ge en bättre köpupplevelse för kunderna. Dessutom blir allt mer kostnadseffektivt (sett till CDN etc.) med offline Service Workers stöd och alla native funktioner som går att anropa. Nu även delvis i iOS.

Vi har mer på samma ämne:  Nord-Lock handlar upp Digital Transformation Partner, satsar på Episerver DXC

Avensias pressavdelning hör av sig och hälsar via CTO Anders Ekdahl att:

“SCOPE-ramverket bygger på flera delar varav tekniken är en. I det specifika lekolar.se-fallet använder vi inte hela lösningen utan lånar in delar av den där det gör mest nytta för kunden.”

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.