Avensia närmar sig 0,25 mdr, vinner nya konton. Håller SCOPE prestanda för framtiden?

In E-handel, ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Avensia visade under torsdagen upp delårssiffror med en nettoomsättning på 53,6 Mkr (171,7 Mkr för nio månader) och 2,9 Mkr i resultat. Bolaget har nu hela 183 anställda. Dessutom berättar ledningen att Avensia Storefront-licenser såldes till nya kunder i Sverige, Norge, Storbritannien, Kanada och USA. Nya uppdrag ska kommit in från kunder i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Schweiz, Australien och USA. En lansering som togs upp i rapporten var den för www.lekolar.se som nu ligger på Avensias SCOPE...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon