Royal Design ”bygger Ferrari” med Sitoo Adapter SaaS kassalösning och Storm Headless stöd

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt.
Nya RoyalDesign.se, har kallas kallas ”en e-handelns Ferrari” av VD Magnus Petterson, leverantör Anton Johansson på Grebban m fl. Idag berättar de att i installationen har egna Storm Commerce headless lösningen kopplats ihop med mer än bara Prismic CMS UI:t. Den nya lösningen har dessutom omnikanalsfunktionalitet från Sitoo.

Den tidigare mindre CMS aktören har gjort ”en pivot” och är numera nämligen en POS leverantör till retail och butik. De ska ha en lösning som fungerar väl med just headless uppsättningar. Nya SaaS-baserade kassasystemet Sitoo Adapter används av Royal Design för en bättre omnikanalupplevelse för de konsumenten som vill kunna påbörja ett köp på nätet och avsluta i butik. Eller tvärtom.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jetshop och Storm Commerce blir Norce, nya kombinerade kundlistor

Storm Commerce och Sitoo Adapter ska binda samman e-handeln med kassasystem. Lösningen förenklar administrativa processer för butikspersonal genom automatiska flöden mellan de båda systemen. Produkt och pris är exempel på masterdata som förvaras i Storm och som sen används i alla system. Butikspersonalen ska därmed få kontinuerligt uppdaterad och enhetlig information om produkt, pris, affärsregler och orderprocesser.

Även kampanjer ska kunna synkas automatiskt i butikskassorna när man ändrar i e- handeln. Skillnader i information mellan de olika försäljningskanalerna försvinner genom automatiska flöden mellan de två SaaS-tjänsterna Storm och Sitoo.