Bröstcancerförbundet valde ramverk istället för CMS, bygger digitalt gåvoflöde

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu avtäcker Fröjd den nya kund de berättade om i mars. Bröstcancerförbundet har fått en ny digital närvaro på Django ramverket tillsammans med Wagtail. Andra fokusområden för projektet var smartare integrationer, en följsam struktur och en mer välkomnande digital upplevelse. Nytt även tekniska integrationer mot PayEx, spar och mot ett nytt CRM-system. Sajterna ska vara byggda kring ett digitalt gåvoflöde där människor har möjlighet att skänka gåvor och hyllningsgåvor. "– Vi har lagt mycket fokus...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon