Netrix säljer Magento till flera nya kunder, integrerar med sex affärssystem

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Magentoleverantören Netrix har en fin period bakom sin med flera större kundvinster som Schneider Electric, Nilssons Möbler i Svedala, Smarthem, Nelson Garden, Axfood, Klockmaster och Packoplock. Senast in är Halltorp Rördelar. De valde integrera sin nya Magento med affärssystemet Monitor. Lösningen ska effektiviserat kommunikationen med kunderna enligt Oscar Hallberg, marknadsansvarig på Halltorp Rördelar.

Att integrera Magento med olika affärssystem verkar blivit något av en paradgren för företaget. De har tagit fram följande kopplingar:

  • Integrera Visma Administration med Magento
  • Integrera FDT Avance med Magento
  • Integrera Garp med Magento
  • Integrera Microsoft Dynamics NAV (Navision) med Magento
  • Integrera Monitor med Magento
  • SaleSync integrerationsmotor
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  McLaren F1-snus på ny Moor.se / Lyft e-handel och prenumerantionstjänst

Halltorp Rördelar AB i Kalmar är en av Sveriges mest kompletta importörer av rör och rördelar för VVS och industriapplikationer.

Netrix säger sig ha mer än 15 års erfarenhet av e-handel och är en av de svenska byråerna som satsat uteslutande på Adobe Magento 2 den senaste tiden.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.