Cloud Nine ger SSAB ny webbnärvaro på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Under fjolåret fick Cloud Nine ansvaret att ta ett helhetsgrepp om SSAB:s webbar. Först nästa vecka släpps den nya globala webbnärvaron för SSAB i sin helhet. Men kunden har godkänt en "tjuvstart" och redan nu ligger en del av den nya desigen ute: Cloud Nine bjuder även MKSE på en förhandstitt av den fulla lanseringen: Observera trevliga on-click varumärkes dropdown'en i AJAX. SSAB har även jobbat med mycket flikar. Webb-TV finns där. CMS plattformsval är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Känns helt rätt tycker jag. Bra uppdelat genomskådlig infohantering. I like.

  2. Känns helt rätt tycker jag. Bra uppdelat genomskådlig infohantering. I like.

Leave a Comment