Internetfabriken släpper Kattis & Company på EPiServer

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Internetfabriken har en produktiv vinter och om DNS:erna slagit igenom är Kattis & Companys Kattisoco.se lanserad på en EPiServer CMS 5 R2. Övriga komponenter är X3 Extension samt en Community. Sajten är ett nav i Kattis Ahlströms nya månadstidning och egna talkshow av Forma Publishing Group AB och bygger på samma generiska uppbyggnad som tidigare Forma EPiServer releaser....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment