Därför fick Sitecores VD gå, största intäktskällan för nya XP

In Adobe AEM, Drupal, Microsoft .NET, Nyheter, Salesforce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det börjar klarna kring ledningsförändringarna på Sitecore och varför den svenska huvudägaren EQT hastigt valde att byta ut VD:n, ändra e-handelsstrategi och sparka 5 procent av de anställda. Efter att granskat det senaste verksamhetsårets siffror under sommaren ska ägarna börjat ifrågasätta hur pass modern och korrekt strategin är med att vara en omfattande Experience Platform (XP)-svit med fullt parallellt fokus på allt från CMS, Catalog Management, Customer Data Aggregation, analys, Marketing Automation, Campaign Orchestration, personalisering, Social...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon