Familjeliv.se relanseras med användardgenererad form

In Nyheter by edenstromLämna en kommentar

Framgångssagan Familjeliv.se med 125 000 medlemmar (lika många som nyss bommade Voolife) har relanserats med ny form. Användarna ska stå bakom formvalet. Eller, de har fått rödmarkera en AD-framtagen form via forumet. Inte så speciellt. Sällan en webb-AD får igenom mer än 30-40 % av sina ursprungliga PSD:er. Orsakerna är oftast att webb-AD, kreatör inte orkar vänta, tidigt bildar sin egna uppfattning och inte alltid tar del av all stakeholder input. Dessutom är webb-AD:s, i mitt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.