Fastighetsbyrån ny på EPiServer av Söderhavet och Nansen

In Flash, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Swedbank Fastighetsbyrån har släppt en ny sajt på EPiServer CMS 5. Nordens största fastighetsmäklares Fastighetsbyran.se den lanserades 3 april. Arbetet följer september månads “Scrum förstudiearbete”. Hur vanligt i webbupphandlingar är det egentligen att den partner som utför förstudien inte blir samma partner som levererar halvåret senare? Om det inte är ett en- eller få-mannabolag som förstuderar, det vill säga. Sajten är sökfokuserad med en tydlig ort, område, adress eller webbnummersök samt en typ av bostad sökning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Alla @svd artiklar på ipad länkar till @Skeppsholmen .se idag.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.