Fastighetsbyrån ny på EPiServer av Söderhavet och Nansen

In Flash, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Swedbank Fastighetsbyrån har släppt en ny sajt på EPiServer CMS 5. Nordens största fastighetsmäklares Fastighetsbyran.se den lanserades 3 april.

Arbetet följer september månads “Scrum förstudiearbete”. Hur vanligt i webbupphandlingar är det egentligen att den partner som utför förstudien inte blir samma partner som levererar halvåret senare? Om det inte är ett en- eller få-mannabolag som förstuderar, det vill säga.

Sajten är sökfokuserad med en tydlig ort, område, adress eller webbnummersök samt en typ av bostad sökning. Mycket och stora bilder. Postnummersök av kontor samt en smått flashanimerad navigering av Hitta, Köpa, Sälja och Bo som huvudingångar för alla besökare.

Vi har mer på samma ämne:  Världsledande mäklarfirma väljer Umbraco och svensk leverans

Söderhavet har avrundat arbetet med Polisen.se för att jobba med mäklarna. De har ansvarat för strategi, koncept och design och implementation och EPiServer-mallar skötte givetvis systerbyrån Nansen. Bra jobb igen av de två gängen, som tillsammans verkligen börjat samla på sig en del av DropIT, Avantime, Getupdated, Creuna och Cloud Nines EPiServer-skalper i de senaste kvartalens upphandlingar.
fastighetsbyrån

Andra fastighetsbyråers val av CMS? De sista året har vi ERA av Cloud Nine som ligger på en EPiServer samt Svensk Fastighetsförmedling av Avantime, även den på en EPiServer CMS. Wrede valde en Tibet Server medan Skeppsholmen Fastighetsmäkleri och Tradition (med Tradition 2.0 tradition.net 2.0) verkar ligga kvar på en custom made lösning.

Vi har mer på samma ämne:  Telge Energi släpper ny UX och digital närvaro tillsammans med Söderhavet

Kommentarer

  1. Alla @svd artiklar på ipad länkar till @Skeppsholmen .se idag.

Leave a Comment