Allsvenskan iPhone samt Aftonbladet Golf på Escenic släppt

In Escenic, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till snön smält bort har Aftonbladet släppt sin nya golfsajt Golf tillsammans med Viasat Golf (som själva ligger på en Joomla!). Sajten ligger på den sedvanliga Escenic'en och har nästan identisk struktur som nysläppet Fotbollskanalen. Där finns webb-TV i högernavigeringen, 480 pixlar breda, och stora, bilder samt en 112 pixlar smal, specialvänsterspalt med dynamisk reklam för Viasat Golf. Samma yta heter "Mer Aftonbladet" på  Fotbollskanalen. De stora tidningssajterna spottar ut nya sajter. Under de mest...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.