Allsvenskan iPhone samt Aftonbladet Golf på Escenic släppt

In Escenic, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till snön smält bort har Aftonbladet släppt sin nya golfsajt Golf tillsammans med Viasat Golf (som själva ligger på en Joomla!).

Sajten ligger på den sedvanliga Escenic’en och har nästan identisk struktur som nysläppet Fotbollskanalen. Där finns webb-TV i högernavigeringen, 480 pixlar breda, och stora, bilder samt en 112 pixlar smal, specialvänsterspalt med dynamisk reklam för Viasat Golf. Samma yta heter ”Mer Aftonbladet” på  Fotbollskanalen.
aftonbladet golf

De stora tidningssajterna spottar ut nya sajter. Under de mest intensiva perioderna har de snittat på nästan ett släpp varannan månad. Tänk så dyrt det hade blivit för Aftonbladet och Expressen om de legat på en license per server licens utan enterprise möjligheter. Eller om de tvingades betala per domännamn eller dylikt.

Aftonbladet Fotbollsbladet har samtidigt släppt en ny iPhone app inför den Allsvenska fotbollspremären. Bra timing, inget utrymme för projektförseningar där inte.  Uppenbarligen är även antalet nedladdningar fortfarande försvarbart sett till utvecklingskostnad. Eller görs allt inhouse?

allsvenskan iphone

Leave a Comment