För att bli mer som WordPress släpper Drupal egen App Store

In Drupal, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det har i sommar talats en del om att ett av Drupals främsta hot i kampen mot WordPress är bristen av väldokumenterade, designade, bundlade och användarvänliga plugins. Ett område där allt mer CMS-utmanande WordPress 3 excellerar. Acquia hakar därav på app store hysterin med en egen Drupal App Store som väntas släppas senare i år. Den kommer bli ett komplement till Acquia Cloud Hosting service från 2009.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det låter okunnigt att tala om ”Drupal” som en leverantör som du gör Martin. Att likaså jämställa Acquia med ”Drupal” är också faktamässigt fel. Drupal är ett projekt, inte en leverantör. Därför är sådana här rubriker direkt missvisande.

    Det pågår diskussioner från flera håll om ”app store” som en affärsmodell på Drupal. Ni som är nyfikna kan kolla in videofilmerna från de relevanta sessionerna från DrupalCon London.

  2. Det är en bredd av läsare här som aldrig hört om ”Acquia” förr, men liksom RWW artikel jag citerar kan ha intresse i en app store för Drupal, som de känner till. Och, varför skriver ni under med ”Nobody”?

Leave a Comment