För att bli mer som WordPress släpper Drupal egen App Store

In Drupal, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det har i sommar talats en del om att ett av Drupals främsta hot i kampen mot WordPress är bristen av väldokumenterade, designade, bundlade och användarvänliga plugins. Ett område där allt mer CMS-utmanande WordPress 3 excellerar. Acquia hakar därav på app store hysterin med en egen Drupal App Store som väntas släppas senare i år. Den kommer bli ett komplement till Acquia Cloud Hosting service från 2009....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det låter okunnigt att tala om “Drupal” som en leverantör som du gör Martin. Att likaså jämställa Acquia med “Drupal” är också faktamässigt fel. Drupal är ett projekt, inte en leverantör. Därför är sådana här rubriker direkt missvisande.

    Det pågår diskussioner från flera håll om “app store” som en affärsmodell på Drupal. Ni som är nyfikna kan kolla in videofilmerna från de relevanta sessionerna från DrupalCon London.

  2. Det är en bredd av läsare här som aldrig hört om “Acquia” förr, men liksom RWW artikel jag citerar kan ha intresse i en app store för Drupal, som de känner till. Och, varför skriver ni under med “Nobody”?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.