Vasakronan kastar ut EPiServer och väljer WordPress, berättar varför

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Isotop får inte behålla sin fyra år gamla EPiServer referens, fastighetsbolaget väljer istället open source och faktiskt WordPress. Trea i fastighetbolagets CMS-utvärdering kom SharePoint. Anledningen att byta bort EPiServer var att Vasakronan var nyfikna på att testa en öppen källkodslösning och fann WordPress intressant. De hoppas även den ska bli framtidssäker, gradvis utvecklingsbar och tyckte inte att plattformarna inte skiljer sig så mycket åt: "Vid lanseringen skulle sajten antagligen ha fått ungefär samma funktioner och utseende,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Christians digest for August 31st | Christians lifestream

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.