Haninge kommun låter Visma Consulting sköta 70 webbar för 3,5 Mkr

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vismas kommunikationschef Karin Forsman berättar för MKSE.com att förvärvet nearU fortsätter jobba med Haninge kommun även under Visma Consulting flagg. De ska förvalta, utveckla och förbättra kommunens nära 70 webbplatser och intranät. Det nya avtalet ska vara värt 3,5 miljoner kronor. "– Haninge kommun har en stark tillväxt. Därför är det oerhört viktigt att arbeta i nära partnerskap tillsammans med våra leverantörer för att möta invånarnas behov av information, service och tillgänglighet i våra digitala kanaler. Arbetet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon