Stena Line förklarar egna digitaliseringen med ”butterfly effect”, skapar nya system

In Adobe Marketo, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Stena Line var en av huvudtalarna under Marketing Automation Day i Stockholm. Där gick färjeaktören igenom vad de menar när de pratar om "Relevance in every touchpoint" just nu. Rederiet ska den senaste tiden sett över sin digitala strategi rejält och framförallt sett till att få med den egna ledningen och alla anställda internt på tåget. Det, inte minst, genom väldigt övertygande digitala visioner om "butterfly effect" och hur allt hänger ihop i den verkliga,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon