Högst värderade digitala byrågruppen? De mest innovativt digitaliserade, ny ledare varje dag

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Publicis Groupe basunerade direkt efter pandemin ut om hur de äntligen kört över tidigare ledarna Omnicom och WPP för att då vara den världsledande byrågruppen i en post-Covid värld. Det var sett till koncernens totalvärde på börsen, som man räknade. Men det var en knapp ny ledare, enligt grafen ovan (från Campaign). Fransmännen ville då ändå påpeka hur de kunde leda efter att enligt egen utsago ha fattat flera strategiska beslut i pandemin kring digital utveckling och kompetensförsörjning. och därefter åtnjutit en generellt positiv Covid-19 byråaffär.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AKQA toppar som mest lönsam svensk digitalbyrå

WPP har cirka 100 000 anställda globalt, Publicis Groupe 80 000, Omnicom 65 000 och fyran Interpublic 54 000. Frankrikebaserade Publicis Groupes aktiemarknadsvärde var då över 14 miljarder euro. Men nu i slutet av november har t ex WPP ökat igen tillDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact Commerce vinner BoConcept kontot


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon