Salesforce analyserade 1000 företags färg/typsnitt, släpper Marketing Cloud AI-designer

In AI, Machine Learning, Botar, Content Marketing, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För omkring en månad sedan gick även Salesforce all in på att addera AI-förstärk designhjälp till egna Marketing Cloud och hur layout, design och element bäst ska placeras och kombineras. Uppdaterade Einstein Designer (som släpptes några år tidigare) ska kunna skapa mer relevant och personlig content med AI-hjälp som under bara sekunder kan skapa olika variationer av bild, copy, rubriksättning och layout. En direkt konkurrent till Unbounces Smart Builder och Smart Copy med AI-stöd som lanserades...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon