Industribolaget lanserar ny ID, WordPress hemsida och Messenger chat

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Habo plast har under onsdagen avtäckt en ny logotype, digital ID och WordPress representationssajt. Habo Plast - specialister på formsprutning, jobbar med formprutning, extrudering, monteringsarbete samt lagerhållning. Det är nu Fokus för digitalprojektet haboplast.se ska varit att göra det enklare än någonsin att komma i kontakt med personerna bakom företaget. Det finns mer direkta kopplingar till kommunikationsstöd som att både ringa, maila eller använda den nya nya chatt-funktionen via Facebook Messenger på hemsidan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon