Ledande hissföretag tar hjälp av AR för ny B2C och B2B affärsstrategi

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kungsängenbaserade Aritco, som är ledande inom hissar för villor och publika eller kommersiella utrymmen, har adderat ett eget AR-stöd till egna digitala närvaron. För att hålla jämna steg med den pågående digitaliseringen köptes en interaktiv produktvisualisering i 3D och AR från Sayduck inte till Aritco. Den ska hjälpa bolaget att sälja mer. Huvuduppgiften var att visualisera Aritcos tre huvudlyftar i 3D med förmågan att konfigurera var och en av dem och se den slutliga valda produkten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon