Ledande hissföretag tar hjälp av AR för ny B2C och B2B affärsstrategi

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kungsängenbaserade Aritco, som är ledande inom hissar för villor och publika eller kommersiella utrymmen, har adderat ett eget AR-stöd till egna digitala närvaron. För att hålla jämna steg med den pågående digitaliseringen köptes en interaktiv produktvisualisering i 3D och AR från Sayduck inte till Aritco. Den ska hjälpa bolaget att sälja mer.

Huvuduppgiften var att visualisera Aritcos tre huvudlyftar i 3D med förmågan att konfigurera var och en av dem och se den slutliga valda produkten i AR. Sayduck levererade en 3D Configurator med en WebAR implementation till Aritco. Nu kan Aritcos kunder välja typ av hiss, antal våningar, höjd, placering av dörrar / fönster, materialval, belysning med mera, efter deras önskemål.

”Aritco står för teknik, kvalitet och designkompetens. Allt detta kräver fantastiska verktyg och förstklassig visualisering i digitala kanaler, vilket är precis vad Aritco Liftguide-konfigurationen ger.”

Säger Niklas Slotte, VD för Sayduck. Vobling stod för implementationen. Sayduck har annars fått in Ton, Artemide och Zouindustries till kundlistan. Aritco Lift AB är annars en användare av WordPress CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Naturvårdsverket tar in ny webbyrå, bygger på WordPress och Apsis