Lunds Universitet lär av amerikanska valkampanjer i nytt projekt av Prime och Odd Hill

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Prime och Odd Hill bygger på Drupal för Lunds universitet. En klassisk Drupal-förespråkare som nu firar universitets 350-årsdag samt bedriver en aktiv donationskampanj på plattformen. Satsningen går dessutom ut i flera kanaler med målet att skapa den mest framgångsrika donationskampanjen i Sverige. Konceptet bygger på inspiration från några av världens största universitet samt ska ha baserats på lyckade politiska kampanjer i USA med kunskap om hur de arbetade med att sänka givartrösklar för privata donationer. Förutom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Värt att nämna att denna webbplats byggdes under 2013/2014 och kampanjen är nu i sitt slutskede. Speciellt intressanta komponenter på webbplatsen är möjligheten att donera genom kopplingen till DIBS och ovan nämnda diplom-generering.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.