Lunds Universitet lär av amerikanska valkampanjer i nytt projekt av Prime och Odd Hill

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Prime och Odd Hill bygger på Drupal för Lunds universitet. En klassisk Drupal-förespråkare som nu firar universitets 350-årsdag samt bedriver en aktiv donationskampanj på plattformen. Satsningen går dessutom ut i flera kanaler med målet att skapa den mest framgångsrika donationskampanjen i Sverige. Konceptet bygger på inspiration från några av världens största universitet samt ska ha baserats på lyckade politiska kampanjer i USA med kunskap om hur de arbetade med att sänka givartrösklar för privata donationer. Förutom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Värt att nämna att denna webbplats byggdes under 2013/2014 och kampanjen är nu i sitt slutskede. Speciellt intressanta komponenter på webbplatsen är möjligheten att donera genom kopplingen till DIBS och ovan nämnda diplom-generering.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.