Max jobbar med Bazooka som ny digital byrå

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Det var känt att Max.se sökte nya leverantörer efter en viss tids digital inaktivitet, sett utifrån. Nu står det klart att erfarna 30 man stora Bazooka ligger bra till för att ta framtida nya uppdrag i höst.Under sommaren har byråns Hanna Kastås agerat rådgivare och bollplank under några nya projekts gång och satt strategi. Hon ingår i det digitala råd som satts samman. Bazooka jobbar tillsammans med Max sedan flera månader tillbaka. Max marknadsavdelning ville sätta sin...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment