Max jobbar med Bazooka som ny digital byrå

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Det var känt att Max.se sökte nya leverantörer efter en viss tids digital inaktivitet, sett utifrån. Nu står det klart att erfarna 30 man stora Bazooka ligger bra till för att ta framtida nya uppdrag i höst.

Under sommaren har byråns Hanna Kastås agerat rådgivare och bollplank under några nya projekts gång och satt strategi. Hon ingår i det digitala råd som satts samman.

Bazooka jobbar tillsammans med Max sedan flera månader tillbaka. Max marknadsavdelning ville sätta sin nya digitala strategi på egen hand men sökte hjälp med vägval och struktur för strategiarbetet.

0st
max restauranger finns det
En av de första nya lanseringarna var appuppdateringen som stödjer nya mobila ehandelstjänsten med förbetalning av beställning.

Max.se är fortfarande Bespoke(egen lösning)/EPiServer användare (just nu förvaltad av byrån Agents). EPiServer är en plattform Bazooka erbjuder men som inte varit det vanligaste CMS-valet bland byråns lanseringar de senaste åren.

Max jobbar även med Acne Advertising och Camp David.

Update: Kristoffer Stenqvist från Max förtydligar för MKSE att Bazooka enbart jobbat med ett separat strategiprojekt samt att de väntas köra vidare med EPiServer som CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Designföretaget handlar upp Centra, Storyblok och Klaviyo

Leave a Comment