”Nordens största digitala byrå” öppnar upp ny Norrlandssatsning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Knowit hör av sig till MKSE.com och vill berätta om deras satsning i Norrland som "fortsätter att frodas". De har i januari nämligen samlat ett 20-tal anställda i ett eget bolag med fokus på kunder i norra Sverige. Detta då de ser en fortsatt ökad efterfrågan på sitt digitala erbjudande i Norrland. Främst erbjudandet inom affärsområdet Knowit Experience satsas det på i norra Sverige. Knowit Experience Norrland fokuserar både befintliga kunder som SCA (som nyligen även ska tagit...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon