Nya trender inom hur en CXM-redo CMS och e-handel måste säljas in

In Adobe AEM, Content Marketing, Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det finns flera större nya trender inom hur en CXM-svit eller ett CMS och en e-handelsprodukt behöver säljas in idag. Trender främst dagens kunder har drivit fram. Prislapparna för både projekt och licens på kort tid har mångfaldigats. Priserna ökade som ett brev på posten när upphandlingarna kom att gälla omfattande produktsviter och kostsamma marknadsföringsegenskaper. Beställare visade sig gärna vilja handla upp integrerad Marketing Automation, bättre sökmotor och en del annat för att slippa multipla upphandlingar. Men i upphandlingarna fick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Platser att köpa in anonymiserade användardata och kunduppgifter: Microsoft’s Azure Data Market, Salesforce.com’s data.com, InfoChimps.com och DataMarket.com.

 2. http://www.fullcontact.com/

  http://www.data.com/

  http://www.netprospex.com/

  http://www.insideview.com/

  http://www.zoominfo.com/

  http://www.rapleaf.com/ <==
  great at getting high-level B2C demo information

  http://www.leadlander.com/

  http://salesloft.com/

  http://www.leadsexplorer.com/en/le/home.html

  http://rapportive.com/ ⇐ social info plugin for GMail

  https://www.salesgenie.com/

  http://www.leadspace.com/ ⇐ from multiple sources, including social networks

  http://www.listmunk.com/ ⇐ includes “Technology Install” lists (your competitors)

  http://salesinsideinc.com/install-base-lists/ ⇐ more “technology install” lists

  http://www.idglist.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.