Så har Creuna och SVT skapat en av Sveriges mest älskade digitala tjänster – SVT Sport

In Infomercial, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Den 13 april bjuder Creuna i Stockholm in till ett inspirerande frukostseminarium tillsammans med SVT Sport.

För tio år sedan började Sveriges Television använda externa produktionsbolag för att producera TV, vilket då var ett stort steg för ett public service-företag. Nu gör man samma resa med sina digitala tjänster, där SVT Sport är först ut. Creuna och SVT har tillsammans arbetat fram en helt nytt koncept för SVT Sports digitala närvaro, som resulterade i en ny lansering i slutet av 2015.

Vi har mer på samma ämne:  AMF Fastigheters fysiska butiker säljer varor via Bambuser Live Video Shopping

Vad är det hemliga receptet? Hur lyckas man skapa en ny attraktiv lösning för en så pass bred och omfattande målgrupp, med utgångspunkt från användarnas önskemål och krav, på en marknad med stenhård konkurrens om besökarnas intresse? Vad krävs för att forma ett kreativt och effektivt samarbetsklimat för alla inblandade?

På seminariet får ni en inblick i hur SVT och Creuna jobbar ihop, hur man genom att samordna alla kompetensområden lyckats skapa en optimal användarupplevelse, vilka lärdomar som dragits sedan lanseringen och hur de tillsammans jobbar vidare mot fotbolls-EM 2016.

Vi har mer på samma ämne:  Knowit Experience vinner nytt uppdrag för juridikbyrån, iscensätter ytterligare ledningsförändringar

Creunas frukostseminarier riktar sig främst till personer i ledande roller inom affärsutveckling, marknadsföring, sälj, e-handel och digitalt ansvariga i större organisationer.

Begränsat antal platser, anmäl dig!

Anmälan

 


Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Leave a Comment