Så säger vinnarna av MKSE Digital Excellence 2016

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blev mycket uppskattat när MKSE.com tidigare i veckan utsåg de vinnare bland svenska företag och organisationer som bäst optimerat sin webb och digitala närvaro i det senaste årets lanseringar. För första gången i tävlingssammanhang bedömdes 152 webbplatser, släppta senaste året, baserat på mätbara data inom hög prestanda, kundupplevelse, god SEO och IT-säkerhet. Tillsammans med Detectify, Google, Pingdom och Builtwith API:er. Inte efter en jurys tycke och smak. Vinnarna MTR, Swedbank, ASSA Abloy, OKQ8, Byggnads och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment