Sitecore får nya ägare

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

EPiServer ska få hårdare konkurrens av Sitecore. Lokala Rapidus meddelar att ett av världens största riskkapitalbolag, Technology Crossover Ventures (som är delägare till Groupon, Facebook och RealNetwork) från San Francisco, har investerat i danska Sitecore. Investeringen ska ge bolaget finansiella muskler i kampen med andra CMS. Tidigare ägdes bolaget av grundarna tillsammans med ängelinvesteraren Stig Hølledig. Sitecores omsättning för brutna räkenskapsåret 2011 landade på omkring 381 Mkr. Vinsten före skatt var 62 Mkr....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @870a30b57b06b234c30ecb09e9d006b8:disqus  Det beror lite på vilken typ av DAM man är ute efter. Sitecore har ett väl utvecklat mediabibliotek som lagrar bilder högupplöst och som kan skala dem efter behov. All media kan versionshanteras. hanteras med arbetsflöden samt språkversioneras. Allt media är åtkomligt via Sitecores API. Är man ute efter ett mer raffinerat DAM-system så har vi en integration mot bland annat DigiEyeZ. Eftersom Sitecore i grunden är byggd som en integrationsplattform så är det möjligt att bygga kopplingar mot de flesta system på marknaden.
    /Larre – Solution Architect, Sitecore Sverige

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.