SSCspace.com satsar på SharePoint 2010

In Intranät, lemoon, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Ninetech är sedan ett tag tillbaka klara med Solnabaserade SSC, även kända som Rymdbolaget, nya intranätsajt på en SharePoint 2010 CMS. Ett projekt som pågått sedan i vintras. Externa webben har även den uppdaterats. Den ligger dock kvar på en re-designad lemoon 4 CMS. Pyramid har tagit fram deras nya grafiska profil och utkast till design på webbplatsen som Way2IT sedan implementerat. Nya externa är en boxad sak med små Google map pins och rätt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. sscspace.com ligger på Lemoon4, se http://www.sscspace.com/admin/. Den är dessutom byggd av Way2IT.
    Jag antar att Ninetech arbetar med SSCs intranät.

  2. och Pyramid har tagit fram deras nya grafiska profil och utkast till design på webbplatsen som vi sedan förädlat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.