Tictail lönsamma i år, enligt VD Carl Waldekranz

In Cloud / Förvaltning, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tictail har gått från att associeras med innovation och expansion till ekonomiska krissiffror, en kraftigt ifrågasatt affärsmodell och att de förra året plötsligt behövde sparka var 8:e medarbetare. Efter att under 2017 genomfört vad som närmast kan jämföras med en "pivot" till att bli mer av en marknadsplats är sittande VD Carl Waldekranz mycket positiv om framtiden. I en ny intervju med Business Insider vid kontoret i New York påpekar Carl i februari 2018 att: “...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon