McDonalds stänger ned sin svenska e-handel

In Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fortsatt dåliga nyheter för e-handelstjänsteleverantören Tictail. Den absolut största och mest uppmärksammade svenska referensen, samt en av de första som krattade manegen i Sverige för Tictail har stängt ned sin e-handel. McDonalds-konceptet Bigmacshop.se togs fram av DDB Stockholm 2015 och användes för att sälja hamburger-brandade kläder och tillbehör. Kampanjen gick över förväntan, blev en snackig och gjordes 2016 om till en permanent lösning som sedan dess har länkats ut från officiella Mcdonalds.se webbplatsen. Men inte längre....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon