Sista förespråkarna överger QR-koden, ledande bolaget sålt för 8 Mkr

In CXM, E-handel, mCommerce, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När MKSE.com för två år sedan rapporterade om Diglias i Göteborg som sista utpost bland QR-förespråkarna verkade vi få rätt. Nu har även den tidigare ledande aktören Seamless sålt av sin QR-verksamhet och betalappen Seqr. Bolagets tidigare IR-chef Martin N Larsson och hans nya bolag Glase Fintech AB köpte QR-appen för runt 8 Mkr. Seamless ändrar namn till Invuo och ska satsa på B2B betalstöd i produkterna MeaWallet och eProducts. Och Diglias har förpassat sitt egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon