DesignOnline.se vansinnigt nöjda med Episerver Commerce och nya byrån

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avensia berättade de förra hösten för MKSE.com hur de tackat nej till att fortsätta jobba med kunden på grund av tidsbrist. Istället bad de DesignOnline.se att sikta in sig på Episerver Commerce och att titta på den tidigare konsultlådan Authority som ny byrå. DesignOnline ville byta ut en gammal Avensia Microsoft Commerce e-handelspaketering som strulade. Nu nio månader senare blev projektet väldigt bra, berättar DesignOnline.se VD Bank Bergström för Ehandel.se. Trots lite tekniska problem vid migrationen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon