Fokus på startup-mentalitet och innovation kostar URs VD jobbet

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utbildningsradion (UR) sparkar sin VD Christel Tholse Willers efter hård kritik från de anställda. VDn har ett längre tag anklagats av upprörda medarbetare för att lagt för stora delar av UR:s bidrag och pengar på dyra managementkonsulter inom t ex innovation, UX och service design thinking. Christel Tholse Willers ska haft styrelsens godkännande att leda en omfattande omorganisering av UR. Syftet var att skapa ett mer innovativt företag, skriver Resume. Liksom i andra "service design" och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon