Willab Garden hittade alla painpoints, kan släppa ny e-handel på Optimizely

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Willabgarden.se, som tidigare använt en .NET-baserad Askås som ehandelsplattform, har uppdaterat sin digitala närvaro tillsammans med Optimizely/Episerver Commerce och nya partnern Valtech. Willab ska ha massiva tillväxtambitioner och ville gör det lättare för kunderna att skapa en egen fristad i trädgården. Det har varit populärt i pandemitider att satsa på e-handel för alla de svenska trädgårdsaktörerna.

” – Med tiden har IT och digital försäljning blivit mer och mer affärskritiska för oss, och eftersom vi har byggt upp vår verksamhet från början med fokus på en bra kundupplevelse var det nödvändigt att säkerställa våra kunder och besökare en bättre upplevelse digitalt också. Vår digitala verksamhet växte från oss, och kombinationen av äldre system, en ökad komplexitet i vår verksamhet och det ökande trycket på e-handel, krävde nya perspektiv.”

Säger Willab Gardens Marketing & Sales Manager Eric Cardell. I samband med uppdateringen av webbplatsen identifierades och adresserades ”Willab Garden’s painpoints”. I samband med uppdateringen ska även digital marknadsföring och tekniska plattformar setts över. Optimizely/Episerver Commerce används numera.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så använder Mölnlycke sitt healthcare-molnstöd från Salesforce, Optimizely, Riva och Microsoft

Willab Gardens har sedan 2018 även digitala planeringsverktyg, Uterumsguiden respektive Växthusguiden, där användaren kan designa sitt eget uterum eller växthus i 3D.