Marshall adderar Iggy Pop, uppdaterar Salesforce Commerce Cloud e-handel 

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mycket Salesforce releaser på sistone. Här kommer Marshall Headphones, aktiva med sina samarbeten tillsammans med svenska Zound Industries / Urbanears med en uppdaterad Salesforce Commerce Cloud SaaS e-handel. Allt i samband med 2021 års stora samarbete tillsammans med ikonen Iggy Pop. Improove står bakom SaaS konfig samt molndrift och UX- och projektledningsfunktioner. Det är inte första året de två jobbar ihop, de har ett mer än sju år gammalt samarbete tillsammans. NoA Ignite Oakwood har tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon