Mailchimp ger A/B split campaign i nyhetsbrev

In Licens, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Med innovativa Mailchimp.com finns möjligheten att skapa en A/B split campaign för att mäta det mest effektiva nyhetsbrevsformatet.

Den slöe webbplatsägaren kan även skapa en RSS-driven campaign som baseras på webbplatsens valda RSS flöde.

Kul att se lite innovativ produktutveckling inom tjänstebaserade nyhetsbrevsgeneratorer/verktyg. Den återfinns inte direkt hos de svenska alternativen. Apsis har väl kommit längst med sitt API. Borde inte A/B split inom nyhetsbrev vara ”handen i handsken” för attraktivt för EPiServers EPiServer Mail 4 med sitt nuvarande fokus? SiteCore gör det redan med Online Marketing Suite.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  VD-rotation av ägarna, SAP-gänget ryker på Sitecore och CDP-chefen samt IFS-ledning tar över

500 prenumeranter och 3000 utskick ingår gratis med Mailchimp.

För lokala, tjänstebaserade (de är så populära) alternativ till nyhetsbrevsutskick kan MKSE.com är det senaste alternativet Getanewsletter.com. De har dock bra mycket mer begränsad funktionalitet än amerikanska alternativ.

Andra alternativ är:


Läser du MKSE.com i din vardag? Ge mig din röst i YABA 2010! Det enda som krävs är din epost och ett klick. Allt annat är redan ifyllt!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitaliseringsjätte vinner Lynk & Co, ska storanställa i Sverige

Kommentarer

Leave a Comment