Acando bygger något ”helt nytt”, men Daytona och Transformator behåller kontor

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

På domänen Acando-daytona-transformator-itch.com har Acando CXC, Acando DST, itch och uppköpta Daytona samt Transformator för första gången presenterat mer information om hur de tänkt lägga upp sitt nya, kombinerade service design erbjudande. Det på dagen 8 veckor efter uppköpet utannonserades. Men så mycket mer än att kontoren fortfarande är tre (Daytona och Transformator får sitta kvar på Östermalm respektive Söder) och att de ska skapa en "helt ny typ av business design studio" får vi inte veta....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment