Adobes utmaningar med dyra, kostsamma projekt uppmärksammas av partner

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är en trogen partner som vill sälja och bibehålla licenser, men frågan är om Adobe Experience Cloud verkligen gynnas av att SHE berättar hur pass ineffektiva och kostsamma olika utrullade AEM-projekt är. I en större ny kampanj berättar toppartnern och tyska konsultpartnern SHE Informationstechnologie AG med 200 anställda (varav en hel offshoreenhet AEM i Rumänien) att en stor del av alla europeiska kunder skulle kunna uppnå helt annan potential i sina Adobe AEM CMS och MA-projekt.

SHE menar att de är 66% snabbare än andra AEM-partners att leverera ett AEM-projekt. På ett 2-årsprojekt, som inte är ovanligt, skulle det innebära att tyskarna är klara på 8 månader. SHE menar även de har 20% högre produktivitet i ett Digital Experience team än konkurrenterna, hur de nu fått fram den siffran.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt DAM en betydande milstolpe i Volvo Trucks digitala transformationsresa

Ett annat argument är att det ska gå att få återbetalt projekt- och licenskostnad under 36 månader genom en ökad ROI på runt 350%. Om SHEs konsulter får ta över AEM-installationen. Dessutom ska asset creation & content delivery kunna ske hela 47% snabbare än hos andra AEM-partnerns.

SHE Informationstechnologie AG jobbar med stora konton som Basf, ZR, Heidelberg och Commerzbank.