Esloved.se på Drupal CMS av Good Old

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Good Old med Björn Jeffrey m fl har släppt Esloved.se på sitt nya favorit-CMS Drupal. Esloved är en webbplats där Eslövs ungdomar diskuterar och föreslår idéer som ska göra Eslöv till en ännu bättre kommun och stad att bo i. Det blev som en Digg / svenska klonen Pusha, fast bara för Eslöv. Tyvärr strular för tillfället SMTP:n och aktiveringsmejlen hamnar bland skräpposten på Hotmail....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Frågan är väl dock om det är den sajten eller Hotmail som strular mest ;)

  2. Frågan är väl dock om det är den sajten eller Hotmail som strular mest ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.